Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα μίλησε για το μέλλον του, λίγες ημέρες πριν το τελευταίο του παιχνίδι με την Ρεν στις 23 Μάϊου με το οποίο θα κλείσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα αναφέρθηκε στο «rennessport.fr» στις σκέψεις του για το μέλλον του και τα «θέλω» του για την επόμενη ημέρα.

Ομως δεν αποκάλυψε… πολλά. Και κράτησε κλειστά του χαρτιά του, την στιγμή που έχει στα χέρια του από την ΑΕΚ τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 2 εκατ.ευρώ.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Ρεν είναι ένα μεγάλο και καλό κλαμπ και νιώθω καλά εδώ. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Πάντα με προσέλκυε. Αλλά δεν έχω φύγει. Αγαπώ την ομάδα και αισθάνομαι καλά εδώ» είπε αρχικά ο 33χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ρεν.

Δεν επιβεβαίωσε την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησε σχετικά ο Ντα Σίλβα για το συμβόλαιο του: «Αυτές είναι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να προστατεύσεις το συμβόλαιο σου όταν είσαι στην ηλικία μου, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου. Πιστεύω πως μέσα από την καθημερινή δουλειά μου, η απόδοση μου θα μου επιτρέψει να συλλογιστώ με αυτοπεποίθηση όποια κατάσταση μου προκύψει. Δεν με απασχολεί ποτέ ιδιαίτερα όλο αυτό. Οι προτάσεις ίσως είναι ήδη εκεί και πρέπει να αντικατοπτρίζουν αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο. Αν είχα το προνόμιο να διαλέξω; Θα ήθελα να μείνω στην Ευρώπη. Μπορεί να τα ζυγιάσω. Το σημαντικό είναι να μένεις συγκεντρωμένος στην προπόνηση κάθε μέρα και να μην το αλλάζεις ποτέ αυτό. Είτε έχεις 4 χρόνια, είτε έναν μήνα ακόμα συμβολαίου. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ το σκεπτικό μου. Σήμερα είμαι παίκτης της Ρεν. Είναι η τρίτη μου χρονιά εδώ και είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ρεν και θα παλέψω μέχρι τέλους με αυτή την φανέλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό η προετοιμασία -Μέσα Ιουνίου ξεκινά

Η ΑΕΚ προσέγγισε τον Βασιλαντωνόπουλο για νέο συμβόλαιο!