Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα της ΑΕΚ, για την θέση του προπονητή την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Πάρμα είναι η ομάδα από την Ιταλία που έχει προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό αναφέρει ΜΜΕ από τη Ρουμανία που αποκαλύπτει μάλιστα πως αναμένεται να απαντήσει σήμερα το απόγευμα στην πρόταση της ομάδας που οδηγείται στον υποβιβασμό στη Serie B.

Συγκεκριμένα, το «prosport», αναφέρει: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν».

Το δημοσίευμα των Ρουμάνων αναφέρεται επίσης στα χθεσινά δημοσιεύματα που τόνιζαν πως η ΑΕΚ τον περιμένει για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα.

Από την ΑΕΚ πάντως επιχειρούν να… χαμηλώσουν το θέμα Λουτσέσκου, ελέω και των πολλών αντιδράσεων από τους φίλους της Ενωσης.