×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ο Βέρντε στη λίστα της Φροζινόνε»


    Κώστας Παπαδόπουλος

«Ο Βέρντε στη λίστα της Φροζινόνε»


Ο Ντανιέλε Βέρντε φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Φροζινόνε που θέλει να επιστρέψει στην Serie A την επόμενη σεζόν.

Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται στα ρετιρέ της Serie B και ευελπιστεί πως αν όλα κυλήσουν ομαλά, τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Μάλιστα, η ομάδα του Αλεσάντρο Νέστα, σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά σε περίπτωση που επιστρέψει στην Serie A. Ενα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της, είναι αυτό του εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε που έχει συμβόλαιο με την Ενωση μέχρι το 2022.

Δημοσίευμα του Seriebnews.com αναφέρει πως «η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Eάν τα καταφέρει θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή στην ομάδα: τον Ντανιέλε Βέρντε». Ο Βέρντε φόρεσε τη φανέλα της Φροζινόνε για κάποιους μήνες, τη σεζόν 2015/16 στη Φροζιζόνε στα 20 του χρόνια.

Το ιταλικό μέσο αναφέρει πως «χρόνια μετά ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία. Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι απλή. Αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο μπορεί να παίξει ρόλο».


Τελευταία Νέα