Ο Ογκνιεν Βράνιες μπήκε δυνατά στην επικαιρότητα με την αποκάλυψη ότι μιλά ξανά με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Και δεδομένα ο Ογκνιεν Βράνιες είναι κάτι πολύ… ξεχωριστό για την ΑΕΚ και μεγάλη μερίδα του κόσμου της.

Και σίγουρα υπάρχει… φωτιά, μετά την αποκάλυψη του Sportime ότι ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα και μίλησε με τη διοίκηση της Ενωσης.

Σύμφωνα με την βέλγικη ιστοσελίδα voetbalprimeur.be, που επικαλείται μάλιστα πηγές από το περιβάλλον του Βόσνιου, εκείνος ονειρεύεται την επάνοδό «στη μεγάλη του αγάπη».

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ. Ο δανεισμός του στην Σαρλερουά ήταν ένα βήμα πριν την οριστική του αποχώρηση. Ονειρεύεται την μεγάλη του αγάπη, την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν χρήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στον κόσμο του Βράνιες υπάρχει ένας μοναδικός ιδανικός προορισμός: η Αθήνα. Εξακολουθεί να εκτιμάται από την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ Αθηνών. Αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία. Οι Έλληνες θέλουν την επιστροφή του Βράνιες αλλά δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν και τον θέλουν μόνο ως ελεύθερο.

Εκεί χαλάει λίγο η υπόθεση, καθώς η Άντερλεχτ ευελπιστεί να έχει ένα κέρδος από την αποχώρησή του, καθώς ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την ομάδα των Βρυξελλών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βράνιες: Είναι στην Ελλάδα – Επαφή με την ΑΕΚ!

«Ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ»

«Ο Εντσάμ μένει ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα από την Σέλτικ!»