×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Είμαστε υπερήφανοι για τον Κωστένογλου»


Τάσος Καπετανάκος

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Είμαστε υπερήφανοι για τον Κωστένογλου»


Από χθες ο Νίκος Κωστένογλου είναι και επίσημα ο προπονητής της ΑΕΚ καθώς η εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του ικανοποίησε διοίκηση, Ίβιτς και παίκτες.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ενωσης με ανακοίνωση του, εξέφρασε την υπερηφάνεια για την τοποθέτηση του 48χρονου στον πάγκο. κΑΙ και την βεβαιότητα πως θα τιμήσει την αποστολή που του ανατέθηκε. Αναφέρθηκαν επίσης και στους Ατματσίδη, Αλεξόπουλο που είναι στο τιμ του Κωστένογλου.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ χαιρετίζει με χαρά και υπερηφάνεια την τοποθέτηση του Νίκου Κωστένογλου στη θέση του μόνιμου προπονητή της ομάδας της ΑΕΚ. Είμαστε βέβαιοι ότι ο παλιός μας φίλος και συμπαίκτης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα τιμήσει την ιερή αποστολή που του ανατέθηκε. Ευχόμαστε σε αυτόν και στους επίσης παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ηλία Ατματσίδη και Γιώργο Αλεξόπουλο, καθώς και σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να φέρούν εις πέρας με επιτυχία την αποστολή τους και να βοηθήσουν την ΑΕΚ να επιστρέψει ξανά στην τροχιά των επιτυχιών και των μεγάλων διεκδικήσεων. Εμείς οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα είμαστε κοντά στον Νίκο Κωστένογλου και κοντά στην ομάδα μας με κάθε τρόπο και σε κάθε της προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την ΑΕΚ να επιδεικνύει ξανά το αγωνιστικό πρόσωπο που όλοι θέλουμε και είμαστε βέβαιοι ότι τα ακόμα καλύτερα είναι μπροστά.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras