×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πώληση Βράνιες: Win- win situation


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Πώληση Βράνιες: Win- win situation


Είτε τρία εκατ. ευρώ είτε 3,5, η ουσία είναι μία. Η Αντερλεχτ προσβλέπει στον Όγκνιεν Βράνιες και φαίνεται αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Μια πώληση, που αν γίνει, με την πρώτη ματιά μόνο θετικά έχει να δώσει στην ΑΕΚ.

Η «Ενωση», ούσα μια ομάδα που αν μη τι άλλο ακολουθεί συγκεκριμένο πλάνο, είχε σταθμίσει από καιρό τον παράγοντα αποχώρησης του Βόσνιου αμυντικού. Ένας παίκτης άλλωστε της ποδοσφαιρικής αξίας του 28χρονου στόπερ, ήταν λογικό κάποια στιγμή λόγω και των εμφανίσεων που πραγματοποίησε, να προσεγγίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Λειτουργώντας με γνώμονα το «δάσος» (τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας του ρόστερ) και όχι το «δέντρο», οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», έχοντας επίγνωση αυτής της εξέλιξης, ετοίμαζαν το plan b. Όπως ισχύει σε όλες τις δουλειές του κόσμου εξάλλου, ουδείς αναντικατάστατος.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο Όγκνιεν Βράνιες ανηφορίσει για το Βέλγιο, η απόκτηση σέντερ μπακ προστίθεται σε αυτές των εξτρέμ, φορ και ενδεχομένως του χαφ (αν υπάρξει αρνητική έκβαση στο θέμα «Κονέ»). Η ΑΕΚ με τα λεφτά που θα πάρει, θα έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να ενισχυθεί με έναν αμυντικό ίσης αξίας με τον Βόσνιο, ενώ θα προτιμηθεί και ένας χαρακτήρας ευκολότερα διαχειρίσιμος από εκείνον του 28χρονου.

Μην ξεχνάμε άλλωστε τη στάση πο επέδειξε καθόλη τη διάρκεια τη θητείας του στην «Ένωση». Ο τσαμπουκάς του αναστάτωνε αρκετές φορές το ρόστερ, φτάνοντας στα άκρα την υπομονή συμπαικτών και προπονητή. Αφήστε που, όπως διαμηνύουν οι Βέλγοι, ο πάικτης θέλει να κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του.

Τα χρήματα θα είναι δεδομένα καλύτερα στις Βρυξέλλες (θα φτάνουν τις 900 χιλιάδες μετα bonus). Ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στην ΑΕΚ. Μια μεταγραφή επομένως, που αν αυτή επιτευχθεί, θα οφελήσει και τις δυο πλευρές.  Μια, όπως λένε οι Αγγλοσάξωνες, «win-win situation».


Τελευταία Νέα