×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Το βίντεο- έκπληξη που εδειξε ο Ουζουνίδης στους παίκτες


Σπύρος Γιαννόπουλος

ΑΕΚ: Το βίντεο- έκπληξη που εδειξε ο Ουζουνίδης στους παίκτες


Η χθεσινή (5/11) προπόνηση της ΑΕΚ άργησε αρκετά για να ξεκινήσει. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός πως μέσα στο κτίριο του προπονητικού στα Σπάτα γινόταν… φροντιστήριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αφιέρωσε αρκετή ώρα πριν την προπόνηση, ώστε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έκανα με τον Παναθηναϊκό. Ο Εβρίτης κόουτς, τους… κάθισε κάτω και χρησιμοποίησε ως οπτικοακουστικό υλικό, ολόκληρο το ντέρμπι του Σαββάτου.

Το ύφος του, αυστηρό, μιας και ακόμα η ενόχλησή του από τα λάθη των «κιτρινόμαυρων» δεν είχε καταλαγιάσει πλήρως. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο 50χρονος κόουτς της ΑΕΚ έκανε… pause κάθε τρεις και λίγο για να υποδείξει με αυστηρό τρόπο, τις κακές επιλογές των ποδοσφαιριστών του. Εκείνες είχαν να κάνουν τόσο με το αγωνιστικό, όσο και με το τακτικό κομμάτι, στο οποίο ο 50χρονος διέγνωσε αρκετές αδυναμίες.

Το σημείο όμως, το οποίο πείραξε όσο κανένα άλλο τον Ουζουνίδη, ήταν η μη τήρηση της πρώτης και πιο σημαντικής οδηγίας που έχει δώσει ήδη από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Κίελτσε: Οι άστοχες μεταβιβάσεις. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τόση αφηρημάδα σε αυτό το σκέλος, το οποίο για το στιλ που θέλει να παίζει η «Ενωση» με κατοχή μπάλας και συνεχή κυκλοφορία, είναι κομβικό και το όποιο λάθος μπορεί αν στοιχίσει.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras