×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προσφυγές κατά της ΑΕΚ από Αραβίδη, Βούρα και Καραγκιολίδη


    Sportime Team

Προσφυγές κατά της ΑΕΚ από Αραβίδη, Βούρα και Καραγκιολίδη


Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσαν οι Χρήστος Αραβίδης, Φώτης Καραγκιολίδης και Ηλίας Βούρας, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ανησυχία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ο πρώην αρχηγός της Ένωσης , Χρήστος Αραβίδης και οι τερματοφύλακες Βούρας (2013-17) και Καραγκιολίδης (2013-16) κατέθεσαν προσφυγή, που ωστόσο δεν σχετίζεται με δεδουλευμένα (κάτι που θα είχε συνέπεια πρόβλημα στην αδειοδότηση), αλλά με διαφορά στον υπολογισμό της Εφορίας και πρόκειται για παραγεγραμμένες απαιτήσεις.

Η εκδίκαση θα γίνει την Δευτέρα (15/4) στις 16:00 στην ΕΠΟ, με την ΑΕΚ βεβαίως να μην έχει καμία ανησυχία σχετικά με την υπόθεση.

Στην ίδια συνεδρίαση θα εκδικαστούν και πέντε προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά της Κέρκυρας: του Ανδρέα Κολοβούρη, του Χρήστου Γρομητσάρη, του Άγγελου Βέρτζου, του Γιώργου Παμλίδη και του Μάρτιν Ρόλε, με τις δύο πρώτες να είναι εξ’ αναβολής.

Επίσης, προσφυγή κατέθεσαν οι Ιμπραχίμα Μπρούνο Κονέ και Γιόσεφ Βίντεκερ στον Λεβαδειακό, ο προπονητής Μαρτσέλο Τροϊζι κατά του Απόλλωνα Λάρισας και ο ποδοσφαιριστής Μίλος Ντέλετιτς στην ΑΕΛ .

Όσον αφορά τις τωρινές καριέρες των τριών πρώην παικτών της ΑΕΚ, ο Χρήστος Αραβίδης αποχώρησε από τον ΟΦΗ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Φώτης Καραγκιολίδης βρίσκεται στην ομάδα του Βόλου, ενώ ο Ηλίας Βούρας βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2018 στην Καλαμάτα.


Τελευταία Νέα