×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

“Προσπαθεί να κλείσει τον Ντιένγκ η ΑΕΚ”


    Σπύρος Γιαννόπουλος

“Προσπαθεί να κλείσει τον Ντιένγκ η ΑΕΚ”


Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεσή του και δεδομένα την ενδιαφέρει. Ο λόγος για τον Αλιού Ντιένγκ, με τα γαλλικά ΜΜΕ να μιλούν για το συγκεκριμένο “φλερτ”.

Οι Γάλλοι τονίζουν πως η πρωταθλήτρια Ελλάδος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 21χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Αλζέ και προσπαθεί να τον κλείσει.

Οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ακόμα, αλλά για τη θέση του “κόφτη”, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φαντάζει να πληροί τις προϋποθέσεις της Ένωσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του France Football:

«Από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της MC Alger, ο μέσος Αλιού Ντιένγκ αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της Μαγκρέμπ. Ο 21χρονος από το Μάλι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. 

Από την μετακίνησή του στην MC Alger τον περασμένο χειμώνα, ο νεαρός έφτιαξε πολύ γρήγορα όνομα και υπό τις οδηγίες του Μπερνάρντ Κασονί μετουσιώθηκε σε βασικό στέλεχος της πιο διάσημης ομάδας της Αλγερίας. Δυνατός και αθλητικός, είναι ένας αμυντικός μέσος με την ικανότητα να οργανώνει παιχνίδι.

Διεθνής 11 φορές με το Μάλι, προκάλεσε το ενδιαφέρον της Τουλούζ το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και διάφορων τούρκικων ομάδων. Τώρα, η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020».


Τελευταία Νέα