×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

“Στην ΑΕΚ η καλύτερη σεζόν του Λιβάια”


    Σπύρος Γιαννόπουλος

“Στην ΑΕΚ η καλύτερη σεζόν του Λιβάια”


Ένα ακόμα μέσο από την Κροατία έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκο Λιβάια με αφορμή τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ.  Η αγορά από την Λας Πάλμας και η σταθερή απόδοση ήταν το κύριο θέμα του άρθρου, που προστίθεται στα δεκάδες θετικά κείμενα για τον 25χρονο.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Dalmacijaplus», «ο Λιβάια πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ». Ο Βαλκάνιος επιθετικός, λίγες μέρες πριν,  είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Ζλάτκο Ντάλιτς για το Μουντιάλ της Ρωσίας, κάτι που προκάλεσε αίσθηση και την έντονη μιντιακή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο Λιβάγια είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Ο Μάρκο Λιβάγια εκπλήρωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, βοήθησε την ομάδα του στην μάχη του τίτλου και οι Έλληνες εκμεταλλεύτηκαν την επιλογή της οψιόν που είχαν βάλει στον δανεισμό και για συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τον αγόρασαν από την Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ πλήρωσε 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας για δανεισμό και άλλα 1,8 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Στην ΑΕΚ ήταν ένας από τους σημαντικότερους τροχούς της ομάδας και συγκέντρωσε 42 συμμετοχές σε όλους τους αγώνες, σημείωσε δέκα γκολ και πρόσθεσε επτά ασίστ. Για τον Λιβάγια ήταν σίγουρα η πιο σταθερή και καλύτερη σεζόν στην καριέρα μέχρι τώρα».


Τελευταία Νέα