Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Ανέλ συνεχίζει προπονήσεις στη Γλυφάδα»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς: «Ο Ανέλ συνεχίζει προπονήσεις στη Γλυφάδα»


Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας και αναφέρθηκε για την πανδημία, τον γιο του Ανέλ και πως περιμένει το ποδόσφαιρο μετά τη κρίση με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς:

«Είμαστε σε ένα διαμέρισμα, περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Πριν από αυτήν την κατάσταση, η σύζυγος μου και εγώ βρισκόμασταν με τον γιο μας στην Αθήνα. Πλέον, ακολουθούμε όσα μας έχουν πει, όλοι έτσι πρέπει να ενεργήσουν. Καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε τηλεόραση. Από τη στιγμή που δεν έχει αγώνες, βλέπουμε παλιά παιχνίδια. Σίγουρα είναι βαρετό, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία.  Ο Ανέλ κάνει προπονήσεις στη Γλυφάδα. Είναι με τον Κρίστιτσιτς, τον Βράνιες, τον Λιβάγια. Αυτό που τους έχουν πει είναι ότι στις 27 Απριλίου θα γνωρίζουν τι θα γίνει. Όλοι περιμένουν ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν τις προπονήσεις».

Για το ποδόσφαιρο μετά την πανδημία: «Οι μισθοί των παικτών πέφτουν σε όλη την Ευρώπη. Αυτό ισχύει τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλους τους συλλόγους της Ευρώπης. Σίγουρα δεν θα υπάρξουν μεγάλες μεταγραφές όπως πριν».


Sportime Extras