Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο της Ένωσης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σαρδέλης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ λέγοντας πως:

«Το παιχνίδι δεν πήγε όπως τα περιμέναμε. Χάσαμε, δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που αξίζουμε. Το κλίμα παραμένει καλό, είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά παραμένουμε μια οικογένεια και συνεχίζουμε».

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τέταρτη φορά φέτος χωρίς να έχει νίκη στα τρία προηγούμενα ματς και ο νεαρός επιθετικός της Ένωσης τονίζει: “Είναι ένα δύσκολο ματς, είναι ένα ντέρμπι, πρέπει να το κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε στην Ευρώπη και πάμε όσο πιο δυνατά γίνεται”.

Ο Γιάννης Σαρδέλης περιμένει από την ομάδα του να δείξει στο γήπεδο ότι θέλει τη νίκη, ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε: “Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα ο κόσμος περιμένει να κερδίσεις, περιμένει να παίξεις καλά και σίγουρα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο μας, όμως συνεχίζουμε για ότι καλύτερο μπορούμε“.