Συγκινητικός Σιμόες: «Μαθητής μου ο Γαλανόπουλος, οι καλές ημέρες έρχονται» (pic)


Τάσος Καπετανάκος

Συγκινητικός Σιμόες: «Μαθητής μου ο Γαλανόπουλος, οι καλές ημέρες έρχονται» (pic)


Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας, με τον διεθνή μέσο να επιστρέφει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 11 μήνες και να σκοράρει ένα εκπληκτικό τέρμα λίγο πριν το τέλος.

Απαντες έτρεξαν να συγχαρούν τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα πέρασε δύσκολες στιγμές, μετά την επέμβαση που είχε κάνει τον περσινό χειμώνα στον αχίλλειο τένοντα.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή στιγμή, ο Αντρέ Σιμόες έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social για τον Ελληνα μέσο και συμπαίκτη του για αρκετά χρόνια στην ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Αντρέ Σιμόες:

«Η πιο ξεχωριστή στιγμή του παιχνιδιού!!! Δεν ήταν μόνο το γκολ, ήταν μια ιστορία με χαρούμενο τέλος!!! Σχεδόν 11 μήνες από το τελευταίο παιχνίδι, με πολύ δύσκολες μέρες, μερικές προσπάθειες να επιστρέψει στις προπονήσεις, με άσχημο αποτέλεσμα, συνεχόμενους πόνους, υποτροπές και απογοητεύσεις!!! Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αυτές οι στιγμές για έναν ποδοσφαιριστή και για έναν αθλητή! Ένα παιδί που είδα να μεγαλώνει στην ομάδα, από 19 ετών, τόσο ταλαντούχος παίκτης (ήταν μαθητής μου για μισό χρόνο). Συγχαρητήρια, Κώστα συνέχισε έτσι, οι καλές μέρες έρχονται».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by André Simoes (@andresimoes_8)


Sportime Extras