×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σιμάνσκι: Η ΑΕΚ πάει καλά για «ψαλίδι» και δόσεις


    Τάσος Καπετανάκος

Σιμάνσκι: Η ΑΕΚ πάει καλά για «ψαλίδι» και δόσεις


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την ρώσικη Αχμάτ Γκρόζνι, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Νταμιάν Σιμάνσκι, όπως σας αποκάλυψε χθες το Sportime.

Και σήμερα σας αποκαλύπτουμε πως οι επαφές όλων των πλευρών πάνε καλά. Πάμε να πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή.  Ο Σιμάνσκι ήρθε στην ΑΕΚ τον Γενάρη ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Έψαχνε η «Ένωση» ένα κεντρικό χαφ box to box να δώσει ένταση, πάθος και δύναμη στο παιχνίδι της.

Ήρθε ο Σιμάνσκι και με το «καλησπέρα σας» κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική 11άδα, στα περισσότερα παιχνίδια και να «δέσει» αμέσως στο σύνολο του Μάσιμο Καρέρα. Βοήθησε τα μέγιστα ο Πολωνός να ανέβει όλη ΑΕΚ. Εύλογα λοιπόν πάρθηκε η απόφαση από τη διοίκηση του Δικεφάλου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων. Τον Γενάρη ΑΕΚ και Γκρόζνι συμφώνησαν η οψιόν αγοράς να φτάσει στο 1.5 εκατ. ευρώ, με διορία το πρώτο 10ημέρο του Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Original 21: «Καραπαπά σου θίξαμε τον υπάλληλο του αφεντικού σου;»

Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε χθες το Sportime, η ΑΕΚ έχοντας στο πλευρό της στις διαπραγματεύσεις την πλευρά του παίκτη, προσπαθεί να πετύχει καλύτερους οικονομικούς όρους με τους Ρώσους. Οι τελευταίες πληροφορίες, για τις συζητήσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι πως υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση της Γκρόζνι να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι Ρώσοι και αντιλαμβάνονται και κατανοούν την κατάσταση που επικρατεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας και δέχεται τις… πιέσεις της ΑΕΚ να γίνει αυτή η αγορά με ένα ποσό λίγο μικρότερο του 1,5 εκατ. ευρώ και να καταβληθεί σε δόσεις.

Οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα ο Σιμάνσκι αναμένεται να είναι ο πρώτος παίκτης που αγοράζει η ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού και της νέας σεζόν. Υπάρχει μάλιστα η αισιοδοξία πως ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει θετικά. Απ’ τη στιγμή όμως που οι συζητήσεις ΑΕΚ και Γκρόζνι είναι σε εξέλιξη ας κρατήσουμε… χαμηλά τη μπάλα.

Θυμίζουμε πως η «Ένωση» από τη στιγμή που ολοκληρώσει τη συμφωνία της με την Γκρόζνι θα κάνει δικό της τον διεθνή Πολωνό κεντρικό χαφ για τα επόμενα 4 χρόνια. Από τον Ιανουάριο ο Σιμάνσκι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι του 2020. Την ίδια στιγμή ο παίκτης είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία του με την ΑΕΚ στα Σπάτα. Όπως ήταν και καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ακολουθώντας κι αυτός πιστά το ειδικό ατομικό πρόγραμμα που τους είχε εκπονηθεί. Του αρέσει η Ελλάδα, έχει «δέσει» με την ΑΕΚ και είναι πεπεισμένος πως αυτή η μεταγραφή θα τον εκτοξεύσει αγωνιστικά.