×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τριπλό πρόβλημα για την ΑΕΚ εν όψει Κυπέλλου


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Τριπλό πρόβλημα για την ΑΕΚ εν όψει Κυπέλλου


Το ματς με τον ΠΑΟΚ άφησε πέρα από μη ικανοποιήση για το αποτέλεσμα και αρκετά προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ. Μια εξέλιξη που “βαραίνει” το ρόστερ εν όψει του ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (7/2).

Συγκεκριμένα, τα άσχημα μαντάτα αφορούν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από μια κάκωση στον μέσο γλουτιαίο και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στην σημερινή (4/2) προπόνηση.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν, ούτε οι Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, που υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Αυτομάτως λοιπόν, τα παραπάνω θέματα αυξάνουν τον πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη για το παιχνίδι στο Περιστέρι, καθώς οι επιλογές του λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο.