×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βασιλαντωνόπουλος: Τον «διώχνει» ο Παουλίνιο


    Αντώνης Τσιράκης

Βασιλαντωνόπουλος: Τον «διώχνει» ο Παουλίνιο


Μπορεί για δύο σεζόν να ήταν από τους παίκτες που ξεχώριζαν στη Λαμία, όμως, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν θα πάρει την ευκαιρία του στην ΑΕΚ.

Κάποιοι εκτιμούσαν πως αυτό το καλοκαίρι θα κυλούσαν αλλιώς τα πράγματα για εκείνον. Ωστόσο, η διαφαινόμενη μεταγραφή του Παουλίνιο, κλείνει οριστικά την πόρτα σε εκείνον.

Ο Βασιλαντωνόπουλος θεωρεί πως ό,τι ήταν να δείξει, το έδειξε αυτή τη διετία αγωνιζόμενος στη Super League. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να πάει στην προετοιμασία με την Ένωση. Άγνωστο, άλλωστε, είναι και το αν θα του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

Το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ως ελεύθερος, όπως συνέβη και με τον Μάκη Γιαννίκογλου. Αυτή είναι η επιθυμία του προκειμένου να βρει την ομάδα που θέλει στη συνέχεια.

Εάν συμβεί αυτό, τότε δύσκολα θα τον ξαναδούμε στη Λαμία. Μάλλον έκλεισε ο κύκλος του εκεί. Ο Μάκης Χάβος είχε δείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα πως δεν… τρελαίνεται για τον 27χρονο, ενώ και ο παίκτης θα προτιμούσε να αλλάξει παραστάσεις.

Υπάρχουν ομάδες, άλλωστε, που θα κινηθούν για να ενισχυθούν στο δεξί άκρο της άμυνας. Χαρακτηριστική περίπτωση ο ΟΦΗ, στον οποίο υπάρχει καλή άποψη για τον Αιγιώτη. Τέλος, τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και οκτώ στο Κύπελλο, όπου πέτυχε και ένα γκολ