×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βέρντε: Ολοκληρώθηκε το deal ΑΕΚ-Σπέτσια -Αμεσα 500.000 ευρώ


Τάσος Καπετανάκος

Βέρντε: Ολοκληρώθηκε το deal ΑΕΚ-Σπέτσια -Αμεσα 500.000 ευρώ


Ο Ντανιέλε Βέρντε πλέον πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Σπέτσια, καθώς ολοκληρώθηκε το deal πώλησης του στην ιταλική ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι δύο πλευρές βρίσκονται στην διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για τον Ιταλό επιθετικό και αργότερα σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Serie A.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ η εξασφαλίζει δεδομένα από τώρα 500.000 ευρώ από την συμφωνία για την πώληση του Ντανιέλε Βέρντε. Ενώ, φυσικά, απαλλάσσεται και από το συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στο ίδιο ποσό. Επιπροσθέτως, αν η Σπέτσια παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας τότε υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με ακόμα 600.000 ευρώ. Ετσι συνολικά στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπει 1,1 εκατ. ευρώ.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ πουλά με ένα πολύ καλό ποσό τον Βέρντε τον οποίο αγόρασε 700.000 ευρώ από την Ρόμα (υπήρχαν και αρκετά μπόνους) το καλοκαίρι του 2019 με τους Ρωμαίους να διατηρούν το 30% της μεταπώλησης του.

Όμως, έτσι όπως σχηματίστηκε το deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σπέτσια, η Ρόμα δεν θα πάρει το 30% για το ποσό άνω των 700.000 ευρώ. Και αυτό διότι το ποσό του περίπου 1,1 εκατ.ευρώ που παίρνει η ΑΕΚ έχει σπάσει με τέτοιο τρόπο στην συμφωνία που το εγγυημένο ποσό είναι άμεσα 500.000 ευρώ. Οπότε για το υπόλοιπο δεν μπορεί να αξιώνει η Ρόμα δικαιώματα.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα