Ξέσπασμα Μάνταλου: «Στην ΑΕΚ δεν χαρίζεται τίποτα – 90 λεπτά ματώνει για να κερδίσει»


Τάσος Καπετανάκος

Ξέσπασμα Μάνταλου: «Στην ΑΕΚ δεν χαρίζεται τίποτα – 90 λεπτά ματώνει για να κερδίσει»


Ο Πέτρος Μάνταλος μετά το τέλος του σημαντικού διπλού της ΑΕΚ επί του Αστέρα, έκανε δηλώσεις με νόημα…

Η ΑΕΚ είναι η αλήθεια ότι έχει μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή Παπαδόπουλο και τον Γκορτσίλα στο VAR. Και για το γκρέμισμα του Τάνκοβιτς στο 8′ από αντίπαλο του και για το πολύ σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τη μη αποβολή του Μπαράλες για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Τσιντώτα.

Για τον λόγο αυτό ο Πέτρος Μάνταλος έκανε δηλώσεις με… νόημα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Ο αρχηγός της Ενωσης τόνισε πως το σημαντικό ήταν που αυτός και οι συμπαίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τη Ζόρια, ενώ τόνισε πως στην ΑΕΚ δεν χαρίζεται τίποτα, όλα τα ματς τα παίζει είναι 50-50 και για να κερδίσει θα πρέπει να… ματώσει.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN: «Ήταν η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Την επόμενη κιόλας μέρα μετά την κακή ήττα από τη Ζόρια, ήταν το πρώτο πράγμα που συζητιότανε μέσα στα αποδυτήρια μέχρι και πριν τον αγώνα. Ήταν αυτό που λέγαμε, ότι οι μεγάλες ομάδες, που πρωταγωνιστούν βγάζουν αντίδραση. Είναι η αντίδραση που πρέπει να βγάλεις για να προχωρήσεις. Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί σήμερα. Σίγουρα μια ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο που ήρθε στο προηγούμενο ματς με τη Ζόρια, αλλά η ομάδα είναι πολύ καλά στα αποδυτήρια, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η ΑΕΚ παίζει σε κάθε παιχνίδι 50-50, δεν της χαρίζεται τίποτα. 90 λεπτά θα σκυλιάσει θα ματώσει ώστε να πάρει αυτό που θέλει».


Sportime Extras