ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τέσσερις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας!

Και όλες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο
ΑΕΛ: Τέσσερις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας!

Η ΑΕΛ ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 1-0, αλλά η ΠΑΕ έσπασε για ακόμα μία φορά το… κοντέρ ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλοί έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Κωνσταντίνου Κοτσάνη και αυτό έγινε εύκολο αντιληπτό για όσους έκαναν refresh στην επίσημη ιστοσελίδα (δλδ AELFC.GR) της ΠΑΕ.

Η 1η ανακοίνωση

«Βλέπουμε αυτά που κάνει ο Κοτσάνης και ο επόπτης που είναι στον πάγκο του Πανιωνίου και τις 4 κίτρινες κάρτες που δεν έχει βγάλει στον Πανιώνιο και θυμόμαστε που απέβαλε τον Καρανίκα με τις 2 ανύπαρκτες κάρτες και το πέναλτι στον ΠΑΟΚ και αντιλαμβανόμαστε το πως, αντί να κερδίζουμε 0-3 στο ημίχρονο, χάνουμε 1-0. Λυπούμαστε γιατί κάνουμε αυτή την ανακοίνωση στον αγώνα με τον φιλό και ιστορικό Πανιώνιο, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Μακάρι να είχαμε και μεις τέτοιες διαιτησίες. Ο Κοτσάνης, αντί να έχει βγάλει 4 κίτρινες στον Πανιώνιο, έβγαλε ανύπαρκτη κίτρινη στον Φατιόν. Αυτά για τα βλέπουν οι Περέιρα, Τριτσώνης και λοιποί και να δικαιωνόμαστε γιατί ζητήσαμε στα κρίσιμα αυτά ματς ξένους διαιτητές και όχι το παιδί του Χατζησαρόγλου από τη Δράμα».

Η 2η ανακοίνωση

«Συγχαρητήρια!
Σήμερα εφαρμόζονται νέοι κανονισμοί στο ποδόσφαιρο.
Εάν σε καλύπτουν 4 είσαι οφσάιντ…
Δεν πειράζει!
Να είμαστε καλά κ.Γραμμένε και κ. Δέδε και να δίνουμε 350 χιλιάρικα στον Παπαδόπουλο, χωρίς δίκη και με χίλιες συνομιλίες για στήσιμο.»

Η 3η ανακοίνωση

«Συγχαρητήρια κ. Κοτσάνη!
Μετά από 5 εγκληματικά φάουλ του Σταυρόπουλου του έβγαλες στο 85′ κάρτα.
Αυτό είναι να είσαι “επαγγελματίας” διαιτητής!»

Η 4η ανακοίνωση

«Ποια κάρτα ρε Κοτσάνη στον Μιλοσάβλιεβιτς; Τι χειρουργείο είναι αυτο»;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Τέσσερις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.