Τον έναν τελικό μετά τον άλλον δίνει η ΑΕΛ. Τον πρώτο τον έχασε λίγες μέρες πριν και ήταν απέναντι στην ΑΕΛ. Κερδίζοντας, όμως, τα ματς με Παναιτωλικό και ΟΦΗ είναι ξανά ζωντανή.

Ήρθε η ώρα της… εκδίκησης ή όχι; Η ΑΕΛ την Τετάρτη (3/10) αντιμετωπίζει και πάλι τη Λαμία θέλοντας αυτή τη φορά να πάρει το αίμα της πίσω. Δεν θα είναι εύκολο, πάντως, στο «Αθανάσιος Διάκος», αφού και οι «κυανόλευκοι» καίγονται για βαθμούς.

Για τον Τζανλούκα Φέστα τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Νικολιάς, Μπεν Χατίρα και Μπέρτος είναι τραυματίες και τέθηκαν εκτός μάχης. Στην αποστολή επιστρέφει ο Καρανίκας, ενώ υπάρχουν και οι Χαλάτζης και Γλυνός για να συμπληρώσουν οι «βυσσινί». Παίκτες όπως οι Τσόσιτς, Σπαρβ, Μούζεκ και Μιχαήλ λογίζονται στους «κομμένους», ενώ ο Τρούγιτς έχει καταθέσει προσφυγή και είναι ξένο σώμα. Κανείς εξ αυτών δεν αναμένεται να παίξει ξανά με τους Θεσσαλούς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η αποστολή: Νάγκι, Σουλούκος, Καρανίκας, Ηλιάδης, Μαϊδανός, Γιακιμόφσκι, Γκοτζαμανίδης, Ζίζιτς, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Χαλάτσης, Γλυνός, Ντουρμισάι, Πινακάς, Ακούνια, Νούνιτς, Γκράουρ, Μουκάντζο.