ΑΕΛ: Δεν το έλυσε ο Μουκαντζό και… υπολογίζεται


Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΛ: Δεν το έλυσε ο Μουκαντζό και… υπολογίζεται


Μαγικά πράγματα γίνονται στην ΑΕΛ και καταδεικνύουν την… οργάνωση που υπάρχει εκεί. Παίκτες «τελειώνουν», υπολογίζονται, και μετά τελειώνουν ξανά.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Νίκολα Τρούγιτς, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ομάδας, έκανε μία guest επανεμφάνιση στη νίκη της ΑΕΛ επί του Παναιτωλικού και τώρα εκ νέου δεν υπολογίζεται. Υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται στη μαύρη λίστα και ο Μπέντζαμιν Μουκαντζό ήταν ένας εξ αυτών, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr.

Ο καθένας, όμως, αντιλαμβάνεται πως δεν ήταν τόσο εύκολο να λυθεί το συμβόλαιό του. Ένας παίκτης που πήρε την απόφαση έναν μήνα πριν να έρθει στην Ελλάδα, δύσκολα θα έφευγε τόσο γρήγορα. Ο Καμερουνέζος παρά την πρόταση που του έγινε, δεν δέχτηκε να φύγει και γι’ αυτό σε πρώτη φάση φαίνεται ότι θα πάρει άλλη μία ευκαιρία. Ενδιαφέρον έχει το πώς θα τον αξιοποιήσει στο εξής ο Τζανλούκα Φέστα, αλλά και το εάν η όλη κατάσταση του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για απαντήσεις.

Τέλος, δεδομένη είναι η επιθυμία της διοίκησης για αποχωρήσεις. Γίνεται προσπάθεια ώστε να λυθούν κάποια συμβόλαια έστω και εάν η ΑΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ούσα τελευταία στη Super League 1.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news