ΑΕΛ: Εξόφληση μέχρι 7/2, αλλιώς -6!


Κώστας Λάππας

ΑΕΛ: Εξόφληση μέχρι 7/2, αλλιώς -6!


Με αφαίρεση έξι βαθμών από τη Super League κινδυνεύει η ΑΕΛ, λόγω οφειλών στον Άγγελο Αναστασιάδη και στον Κωνσταντίνο Μακρή.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή σε βάρος των Θεσσαλών, οι οποίοι καλούνται εντός τριών εργάσιμων ημέρων, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου να καταβάλουν τα οφειλόμενα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΛ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, αλλά θα έχει νέο περιθώριο για να μην ισχύσει οριστικά η ποινή.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό θα δώσει ακόμα πέντε εργάσιμες ημέρες στην ΑΕΛ, προκειμένου να πληρώσει τον πρώην της προπονητή και τον πρώην της ποδοσφαιριστή, ήτοι μέχρι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης”.


Sportime Extras