×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας «ανοίγει τα χαρτιά του»!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας «ανοίγει τα χαρτιά του»!. Ο Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη στο AEL Radio, απαντώντας...


Ο Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη στο AEL Radio, απαντώντας και σε ερωτήσεις των φίλων της ομάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την ημέρα που αγόρασε τις μετοχές της ομάδας.

Στις 28/7 συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ημέρα που ο Αλέξης Κούγιας αγόρασε τις μετοχές της ΑΕΛ και ο πρόεδρος των «βυσσινί» θα δώσει συνέντευξη στο AEL Radio, απαντώντας και σε ερωτήσεις των φίλων της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΛ: Στην έξοδο ο Μούζεκ!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή την συμπλήρωση 5 ετών από τις 28/7/2015, τότε που ο κ. Αλέξης Κούγιας αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη των πεπραγμένων αυτής της 5ετίας στο AEL RADIO 104,8.

Η συνέντευξη θα δοθεί στις 28/7/2020 και θα γίνει στην εκπομπή του Ντίνου Λαμπρογιώργου «Βυσσινί Νύχτες» και θα ξεκινήσει εκτάκτως στις 7 το βράδυ και θα είναι απεριορίστου διαρκείας.

Προτεραιότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις για τουλάχιστον 2 ώρες, εφόσον χρειαστεί, θα έχουν οι δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ της Λαρίσης και ακολούθως ο κ Κούγιας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά και στα γραπτά μηνύματα των οπαδών της ΑΕΛ για αυτά που έγιναν, για αυτά που δεν έγιναν αλλά και για όλα αυτά που αφορούν το μέλλον της ΑΕΛ.

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον κ. Κούγια, μπορούν να το πραγματοποιήσουν αποστέλλοντας email από τη Δευτέρα 27/8, ώστε να τηρηθεί μια σειρά προτεραιότητας, στο info@aelfc.gr.».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα