ΑΕΛ: Παίρνει και Νικολιά!


Νίκος Μαρκάτος

ΑΕΛ: Παίρνει και Νικολιά!


Στα 3-5 Πηγάδια βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΛ, καθώς εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκτός έμειναν οι Καρανίκας, Μάρκοβιτς, ο πρώτος καθώς βρίσκεται από καιρό εκτός πλάνων και προπονείται μόνος του αφού δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του και ο δεύτερος γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Άμεσα, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεση του άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Φιόριν Ντουρμισάι, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις το αργότερο μέχρι το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nova: «Οι παράγοντες απαξιώνουν το ποδόσφαιρο και μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες»

Ο δεύτερος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης του sportime, είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό οτι θα παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΛ και μόλις επιστρέψουν οι Γιαννιώτες από το Καρπενήσι, θα αποχωρήσει άμεσα για ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Θεσσαλών.

Oπως έχει αποκαλύψει από τις 10/7 το Sportime το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Αλέξανδρο Νικολιά είναι διαχρονικό. Οι Θεσσαλοί τον ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε, αφού ο 26χρονος μέσος έμεινε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πριν λίγο καιρό υπέγραψε στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ο Νικολιάς επιθυμούσε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Με τους δύο προαναφερθέντες ολοκληρώνεται σιγά – σιγά το βυσσινί παζλ. Με δεδομένες τις παραμονές Μούζεκ και Βινίσιους οι οποίοι ήταν υπ΄ατμόν, αλλά και την παραμονή Παπάζογλου, οι Θεσσαλοί ψάχνουν έναν ακόμα αμυντικό μέσο που θα πλαισιώσει τους Γκαζάλ, Σεσέροβιτς και Πινάκα.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news