ΑΕΛ: Στο στόχαστρο ο Ορέστης Γρηγορόπουλος


Αντώνης Τσιράκης

ΑΕΛ: Στο στόχαστρο ο Ορέστης Γρηγορόπουλος


Μπορεί η ΑΕΛ να ψάχνεται για παίκτες ενδεκάδας (χαρακτηριστική περίπτωση το αριστερό μπακ), όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με νεαρούς. Είναι, άλλωστε, μία συνήθεια που έχουν Αλέξης Κούγιας και Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο δεύτερος έχει αναδείξει αρκετούς στην καριέρα του, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ένας παράγοντας που πάει και μόνος του και βλέπει παιχνίδια χαμηλότερων κατηγοριών αναζητώντας κάποιο… λαβράκι.

Ένας παίκτης, λοιπόν, που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Θεσσαλών είναι ο Ορέστης Γρηγορόπουλος. Πρόκειται για το δεξί μπακ των Τρικάλων, ο οποίος στην πρώτη του επαγγελματική καριέρα δείχνει αρκετά καλά στοιχεία.

Φέτος έχει 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις στο Κύπελλο. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, πήγε στα Χανιά και από εκεί τον απέκτησαν το καλοκαίρι τα Τρίκαλα. Είναι 19 ετών και έχει αρκετά ακόμα να βελτιώσει φυσικά, αλλά όσοι τον έχουν δει κάνουν λόγο για έναν παίκτη με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι εάν η ΑΕΛ θα κάνει κίνηση να τον αποκτήσει από τώρα ή θα τον αφήσει στη γειτονική πόλη έως το καλοκαίρι γνωρίζοντας πως εκεί θα παίζει σταθερά.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras