×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αλέξης Κούγιας για Πανιώνιο: «Πρόταση αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Αλέξης Κούγιας για Πανιώνιο: «Πρόταση αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών». Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για όσα έγιναν στο σημερινό (3/8) Δ.Σ.


Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για όσα έγιναν στο σημερινό (3/8) Δ.Σ. της Super League και το αίτημα του Πανιωνίου να μην υποβιβαστεί.

Ο Αλέξης Κούγιας, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ, έκανε λόγο για «πονηρή στήριξη από ΠΑΟΚ και Βόλο» στην πρόταση του Πανιωνίου. Και κατέληξε πως ήταν «πρόταση εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών».

Αναλυτική η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη θέση του Προέδρου και ιδιοκτήτου της κ. Αλέξη Κούγια στο σημερινό αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος περί μη υποβιβασμού καμίας ομάδας από την Super League 1 εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 με ταυτόχρονη παραμονή 14 ομάδων στην Super League 1, η οποία είναι η εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Επικύρωση βαθμολογίας με επιφυλάξεις

Η πρόταση του Πανιωνίου αρχικά και προσωρινά στηρίχθηκε εκ του πονηρού από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.

Η πρόταση ήταν εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα με την ισχυρή απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας 27/7 του Συνεταιρισμού με 13-1, όπου μειοψήφησε μόνο ο Πανιώνιος.

Την ως άνω απόφαση μας όλοι στον Συνεταιρισμό αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε λέγοντας ότι, αν επιχειρηθεί αναδιάρθρωση και παραβίαση της προκήρυξης μας, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων μας.

Την ως άνω απόφαση επικρότησαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Και αυτήν την απόφαση μόνοι μας ερχόμαστε να συζητήσουμε και να αμφισβητήσουμε!

Κάθε προσπάθεια επαναφοράς εκ νέου τέτοιου θέματος είναι εκ του πονηρού.

Ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε κάνει λοβοτομή!

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα