×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Διαδικτυακός «πόλεμος» ΑΕΛ-Αναστασόπουλου


Sportime Team

Διαδικτυακός «πόλεμος» ΑΕΛ-Αναστασόπουλου


Δύο σχόλια του Νίκο Αναστασόπουλου στο Facebook αναφορικά με τη μη ενεργοποίηση του συμβολαίου με την ΑΕΛ προκάλεσαν την αντίδραση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος απάντησε σε σχόλια διαδικτυακών του “φίλων”: “Πρώτη φορά βλέπω να φεύγει παίκτης από ομάδα επειδή είχε 2,5 λίπος παραπάνω” και “Φίλε μου για την ομάδα ήρθα. Πρόεδροι και προπονητές φεύγουν και έρχονται. Απλά προλαβαίνω εγώ για να μην πουν τα δικά τους ξανά. Δεν πουλάω οπαδιλικια, λέω αυτό που γίνεται”.

Λίγο αργότερα ήρθε η ανακοίνωση των “βυσσινί”: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ήθελε να κάνει γνωστό για ευνόητους λόγους για ποια αιτία δεν ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο.

Ο μόνος λόγος για τον οποίον απομακρύνθηκε, είναι τα αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων, στις οποίες υπεβλήθησαν τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες.

Τρεις παίκτες μετρήθηκαν και βρέθηκαν με εργομετρικά ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος σε όλα τα εργομετρικά βρέθηκε κάτω του μετρίου, με αποκορύφωμα το λίπος του, που ήταν 14.

Οι ανοησίες που αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αναστασόπουλος μας έφεραν στη δύσκολη θέση να κάνουμε αυτήν την ανακοίνωση.

Η ΑΕΛ δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο, είναι μεγάλο επαγγελματικό κλαμπ και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν συναίσθηση των υποχρεώσεων τους, εφόσον θέλουν να αγωνίζονται σε αυτή.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν με κακά εργομετρικά και με λίπος 14 και 19 αντιστοίχως και θα λυθούν και αυτών τα συμβόλαια τους”.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras