Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά ΠΑΕ: «Η Λάρισα δεν είναι μαγαζάκι κανενός παράγοντα, να την ξεφτιλίσει με απόσυρση»


Γιώργος Διπλοΐδης

Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά ΠΑΕ: «Η Λάρισα δεν είναι μαγαζάκι κανενός παράγοντα, να την ξεφτιλίσει με απόσυρση»


Η ερασιτεχνική ΑΕΛ κάνει επίθεση στην ΠΑΕ, με αφορμή την απειλή της τελευταίας για απόσυρση από την Super League 1, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Με ανακοίνωση της η ερασιτεχνική ΑΕΛ τα βάζει με την ΠΑΕ των «Βυσσυνί» επειδή απείλησε να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 1, επειδή έχει παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ δεν είναι μαγαζάκι κανενός περιπλανώμενου ή ντόπιου παράγοντα που απειλεί να την ξεφτιλίσει αποσύροντάς την από το πρωτάθλημα.
Έχει ιστορία, κόσμο, νεκρούς και τρόπαια. Με την αποστροφή της σημερινής ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ομολόγησε διοικητική ανεπάρκεια.
Αν λοιπόν οι κύριοι της ΠΑΕ αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της και να την ενισχύσουν ώστε να σωθεί, αντί να προσπαθούν να την κατεβάσουν στα μέτρα τους, παραμονή κρισιμότατου αγώνα μάλιστα, ας πωλήσουν τις μετοχές σε κάποιον ικανότερο, το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση πριν είναι πολύ αργά».

Η ΑΕΛ δεν είναι μαγαζάκι κανενός περιπλανώμενου ή ντόπιου παράγοντα που απειλεί να την ξεφτιλίσει αποσύροντας την από το…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Κλειστά χαρτιά από Μαρτίνς – Τι ισχύει για το rotation

ΑΕΛ: Με Τσόσιτς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news