×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γρηγορίου: «Με ικανοποιεί η διάθεση, όχι ο βαθμός»


Κώστας Παπαδόπουλος

Γρηγορίου: «Με ικανοποιεί η διάθεση, όχι ο βαθμός»


«Θέλουμε φέτος να δούμε μία ΑΕΛ καλύτερη, να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο» είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο φινάλε των δηλώσεών του. Ανέβασε τον πήχη μάλιστα και όταν ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε αυτό το ματς για να πάρει απλώς την ισοπαλία, δείχνοντας έτσι πόσο πιστεύει στο υλικό που έχει και στη δουλειά του.

Αρχικά ο Γρηγορίου είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν είμαστε ομάδα που ξεκινήσαμε το ματς αναζητώντας έναν βαθμό. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και όσοι ξεκίνησαν και οι αλλαγές. Πιέσαμε πολύ ψηλά τον Παναθηναϊκό. Μέχρι το 25′ θεωρώ πως ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Αυτός ο βαθμός δεν με ικανοποιεί ως βαθμός, αλλά με ικανοποιεί η διάθεση που δείξαμε».

Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Γνώριζα ότι η αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού ανασταλτικά έχει αδυναμίες με Χουάνκαρ και Καρλίτος. Βάλαμε έναν καθαρό επιθετικό ακόμα και δύο παίκτες δεξιά που ήταν φρέσκοι ώστε να δημιουργήσουμε ρήγματα. Το να μπορέσεις να πιέσεις αυτή την περίοδο, δεύτερο επίσημο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι σημαντικό. Παίζαμε με μία ομάδα που σε μία αδράνειά σου, σε τιμωρεί, όπως και έγινε. Δεν ψάξαμε για σκοπιμότητες, όμως, παίξαμε το παιχνίδι μας και αυτό θέλαμε να κάνουμε».

Για τον πανηγυρισμό του σημείωσε: «Στο τέλος ξέσπασα γιατί θα θεωρούσα άδικο να ηττηθούμε και θα ήταν βάρος και στην ψυχολογία των παιδιών. Δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά πιέζαμε, είχαμε προϋποθέσεις και τελικά το γκολ ήρθε».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ