Ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για τη λευκή ισοπαλία της ΑΕΛ εκτός έδρας με τη Λαμία και για τον «υποχρέωση» της ομάδας του.

Η ΑΕΛ παρέμεινε «ζωντανή» στην «μάχη» που δίνει για την παραμονή στη Super League 1. Ο Καρανίκας στάθηκε στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας του.

«Να κρατήσουμε την ΑΕΛ στην κατηγορία», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

«Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται προσωπικότητα και χαρακτήρα μαζί με την ποιότητα μέσα στο γήπεδο. Είναι εμφανές ότι η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη.

Ήμασταν πίσω στην βαθμολογία και τώρα έχουμε πλεονέκτημα. Έχουμε τρεις τελικούς, θέλουμε να κερδίσουμε να κάνουμε το χρέος μας, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.

Το ματς του Σαββάτου είναι σημαντικό όπως όλα. Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο σε όλα τα ματς για να κρατήσουμε την ΑΕΛ στην κατηγορία».

Ντουρμισάι: «Ήμασταν τυχεροί, καλύτερη η Λαμία»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Λαμίας, ενώ τόνισε πως η ΑΕΛ ήταν τυχερή στη σχετική αναμέτρηση.

Ο Ντουρμισάι τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ στην κάμερα της Nova:

«Αυτό που μετράει είναι να μην δεχθούμε γκολ. Ήμασταν τυχεροί. Η Λαμία ήταν καλύτερη. Να αφυπνιστούμε να δούμε τι κάναμε λάθος και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί στα επόμενα ματς.

Τι πρέπει να κάνουμε το ξέρει ο προπονητής. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό. Πρέπει να σώσουμε την ΑΕΛ γιατί δεν της αξίζει να παίζει σε άλλη κατηγορία εκτός από τη Super League».