×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»


Sportime Team

Κούγιας: «Ευχαριστώ για το αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου»


Ένας μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του, στη Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, για το δώρο που του έκαναν.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε του δώρισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ: Βαρύ το κλίμα για Καρανίκα

Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras