×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κούγιας: «Γίνονται μάγκες κάποιοι αγράμματοι – ανεπάγγελτοι»


    Sportime Team

Κούγιας: «Γίνονται μάγκες κάποιοι αγράμματοι – ανεπάγγελτοι»


Ο Αλέξης Κούγιας χτυπά… ξανά! Με νέα προσωπική δήλωσή του, καταφέρεται στη Λαμία, κάνοντας αναφορές σε στημένα παιχνίδια.

Παράλληλα, μέσα από τη δήλωσή του, η οποία δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών κάνει και μία πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κούγιας: Σκληρή απάντηση με 0-7, Ιnterpol και… Sportime

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας:

Εκεί στη Λαμία ρε παιδιά αφού είσαστε ευχαριστημένοι και δεν έγινε τίποτα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, γιατί τρέχουν μόνοι τους μετά τον αγώνα οι Ασίγκμπα, Λούκα Ράμος (αυτό το καλό παιδί που έπαιζε πέρυσι στον Απόλλωνα Λάρισας και δεν ξέρει τίποτα από στημένα, αφού η ομάδα είναι η πιο καθαρή του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν την έχει «υποπτευθεί» κανείς για στημένα και τον πήρατε και πρώτο πρώτο) και Ρόμανιτς;

Στημένο δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι που απαραίτητα το στήνει μια διοίκηση, μπορεί να το στήνουν και οι παίκτες, γι αυτό να προσέχετε (εκτός εάν δεν σας ενδιαφέρει) ποιους μάνατζερ βάζετε στα αποδυτήρια.

Γι αυτό να προσέχετε πριν κάνετε ανακοινώσεις για μηνύσεις και καταγγελίες, γιατί εκτίθεστε πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στεφανί Φραπάρ: Σπάζοντας τα στερεότυπα

Έχω να κάνω μια πολύ σοβαρή πρόταση:

Με όσα έχω δει να γίνονται από το 2008 και μετά με στημένα παιχνίδια και που ευτυχώς ο κοριός της ΕΥΠ με επιβεβαίωσε και είμαι βέβαιος ότι θα με επιβεβαιώσει και πάλι στο μέλλον (υποπτεύομαι δυστυχώς πάλι με τα ίδια πρόσωπα και κάποια καινούργια ταλέντα από Λάρισα και Πάτρα μεριά) αντί της κεντρικής διαχείρισης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, να οργανώσουμε κεντρική διαχείριση με κοινά κέρδη από τα εκατομμύρια ευρώ των στημένων στο στοίχημα.

Για να μην νιώθουμε και κορόιδα αυτοί που είμαστε απ΄ έξω και γίνονται μάγκες κάποιοι αγράμματοι – ανεπάγγελτοι, οι οποίοι για ξεκάρφωμα υποδύονται τους δημοσιογράφους, τους ιδιοκτήτες καφετεριών και τους ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων στην Ελλάδα και ανά την υφήλιο.

Διαβάστε ακόμη: Παπαϊωάννου vs Κούγιας

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook


Τελευταία Νέα