Αιχμηρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος.

Άλλο ένα… επεισόδιο στην κόντρα Κούγιας – Μπέος η οποία και δεν λέει να τελειώσει με αλλεπάλληλες δηλώσεις από χθες (9/5).

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλέξη Κούγια με αφορμή την τελευταία δήλωση του γνωστού ποινικολόγου που ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όπως έχω μάθει πέρασες πολύ καλά στις φυλακές Ναυπλίου, ούτε ο Λάκης Γαβαλάς δεν πέρασε τόσο καλά».

Ο Δήμαρχος του Βόλου προκάλεσε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να «κλειστούν σε ένα δωμάτιο και μετά θα φανεί ποιος είναι ο άντρας».

Αυτό δεν έμεινε αναπάντητο, με τον Κούγια να εξηγεί τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωσή του και να προειδοποιεί λέγοντας «μη ξύνεσαι στη γλίτσα του τσοπάνη», σημειώνοντας παράλληλα «μην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και εγώ είμαι πολύ παλιός και τα γνωρίζω όλα και έτσι με αναγκάζεις και τα λέω και τα μαθαίνουν και οι νεώτεροι και πολύ φοβάμαι ότι τα μαθαίνουν και εκεί στον Βόλο οι αγνοί ψηφοφόροι και δεν θα σου βγει σε καλό».

Αναλυτικά η τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας:

Αχιλλέα μου, πιο πετυχημένε παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιο καθαρέ και τίμιε παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν γνώριζα ότι αυτά που υπενθύμισα χθες στην ελληνική κοινωνία, για την απόλυτα πετυχημένη, καθαρή και τίμια πορεία σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο με όποια ομάδα και αν ασχολήθηκες ( Πανιώνιος – Ολυμπιακός Βόλου – Πύδνα Κίτρους), θα σου προκαλούσαν τέτοια ταραχή και παράκρουση, που να εμφανίζεσαι στο ραδιόφωνο του Θωμαΐδη και του Μπούζου και να μου ζητάς να κλειστούμε οι δύο μας σε ένα δωμάτιο και να μετρηθούμε ποιός είναι πιο πολύ άνδρας, θα είχα αποφύγει να απαντήσω σε αυτά που είπες για μένα και την ΑΕΛ και να πω έστω και μία κουβέντα, σεβόμενος το λειτούργημα σου του Δημάρχου Βόλου και πιο πολύ σεβόμενος τα πέντε παιδιά σου.

Ρε Αχιλλέα από πότε οι άνδρες αποδεικνύουν ότι είναι άνδρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο με άνδρα;

Τι ήταν αυτό που ξεστόμισες;

Από πότε αποδεικνύεις εσύ τον αντρισμό σου κλεισμένος με έναν άνδρα στο ίδιο δωμάτιο;

Από ότι γνωρίζω και το ίδιο γνωρίζουν όλοι οι φυσιολογικοί άνδρες, α άνδρας αποδεικνύει ότι είναι κανονικός άνδρας και όχι imitation, όταν κλείνεται σε ένα δωμάτιο με μία γυναίκα που του αρέσει και της αρέσει.

Ρε Αχιλλέα τι μύγα σε τσίμπησε όταν έγραψα στην απάντηση μου, ότι όλους αυτούς τους μήνες στην φυλακή πέρασες το ίδιο καλά που πέρασε και ο Λάκης Γαβαλάς και το πήγες στο σεξουαλικό;

Εγώ εννοούσα αυτό που συνέβη στα αλήθεια, ότι δηλαδή τον είχαν στα όπα-όπα και στην πτέρυγα VIP, όπως και άλλους επίλεκτους Έλληνες πολίτες σαν και σένα.

Επειδή όμως για άλλη μία φορά αποδεικνύεσαι αγνώμων και αντί να πεις ένα δημόσιο ευχαριστώ που σε έσωσα, εσύ με εξύβρισες και με φέρνεις στην δύσκολη θέση να υπενθυμίσω την καθαρή πορεία σου στον Πανιώνιο με τα τρυπημένα τιμολόγια που έφαγαν τον Δήμαρχο Κουτελάκη και η άδικη δικαιοσύνη σε οδήγησε στο Κακουργιοδικείο Αθηνών και ας είναι καλά η οικογένεια Κανελλοπούλου που αθωώθηκες, να σου υπενθυμίσω την μαϊμού κλεμμένη επιταγή που έδωσες στον δυστυχισμένο έγχρωμο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Roberts, που και πάλι η άδικη δικαιοσύνη σε οδήγησε στο Κακουργιοδικείο και να σου υπενθυμίσω και το αριστούργημα σου, που μας έκανε εθνικά υπερήφανους στην Ευρώπη, το παιχνίδι Πανιωνίου – Δυναμό Τιφλίδας και την έκθεση της UEFA για αυτό.

Αχιλλέα μου, μην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και εγώ είμαι πολύ παλιός και τα γνωρίζω όλα και έτσι με αναγκάζεις και τα λέω και τα μαθαίνουν και οι νεώτεροι και πολύ φοβάμαι ότι τα μαθαίνουν και εκεί στον Βόλο οι αγνοί ψηφοφόροι και δεν θα σου βγει σε καλό.

Ο θυμόσοφος λαός λέει μία παροιμία, που σε συμβουλεύω να ζητήσεις από κάποιον εκπαιδευτικό εκεί στον Βόλο να σου εξηγήσει τι σημαίνει:

«Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη»

και στην προκειμένη περίπτωση «μην ασχολείσαι με την ΑΕΛ και τον ευεργέτη σου τον Κούγια» γιατί θα σου βγει σε κακό.

Λευτεριά στο Βόρειο Πήλιο!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό

Ο Ευεργέτης σου Αλέξης Κούγιας

Βόλος: «Λευτεριά στην ΑΕΛ από τον αποτυχημένο παράγοντα»

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ο υπεύθυνος για τον υποβιβασμό είναι γνωστός»