×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κούγιας σε Μπέο: «Ο Βόλος δεν έχει καμία ιστορία»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Κούγιας σε Μπέο: «Ο Βόλος δεν έχει καμία ιστορία». Ο Αλέξης Κούγιας και ο Αχιλλέας Μπέος παραμένουν στα… μαχαίρια,...


Ο Αλέξης Κούγιας και ο Αχιλλέας Μπέος παραμένουν στα… μαχαίρια, με τον γνωστό ποινικολόγο να λέει σε ανακοίνωσή του πως ο Βόλος δεν έχει ιστορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας:

«Διάβασα την απάντηση του εκλεγμένου από τους 250 μετόχους Προέδρου του ΝΠΣ Βόλος, ως εκπροσώπου των επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και θέλω να απαντήσω το εξής:

1. Βεβαίως γνωρίζω τι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και νομίζω κλασσικό παράδειγμα αποτελούν οι διάλογοι του Αχιλλέα Μπέου που υπέκλεψε ο κοριός στο Koriopolis για το πώς με 500.000€ αντί να υποβιβασθεί η ομάδα που θα τα έδινε στον Αχιλλέα Μπέο, για να μην έλθει το φυσιολογικό αποτέλεσμα και έτσι να πέσει, όπως και έπεσε η δυστυχισμένη ομάδα, που συμφώνησαν να καταδικάσουν το πρότυπο του εντίμου και υγιούς παράγοντα Αχιλλέας Μπέος και ο συνομιλητής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιμίκας – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ολυμπιακός είπε όχι σε όλες τις προτάσεις – Επανέρχονται οι Άγγλοι!

Αυτό είναι αθέμιτος και παράνομος ανταγωνισμός και όχι να έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο η ΑΕΛ με το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα, τα 3000 διαρκείας, το προπονητικό κέντρο και ένα ιδιοκτήτη με ονοματεπώνυμο και επάγγελμα και να μην έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο, όπως είναι φυσιολογικό, με συνθήκες υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού ο ΝΠΣ Βόλος που δεν έχει κανέναν ιδιοκτήτη, δεν έχει καμία ιστορία, δεν έχει ούτε 100 οπαδούς αφού οι ποδοσφαιρόφιλοι του Βόλου τον σιχαίνονται, δεν έχει προπονητικό κέντρο και ο εκπρόσωπος των 250 ιδιοκτητών Αχιλλέας Μπέος είχε βγει «στη γύρα» και την μία τον πουλούσε σε επιχειρηματία από την Βέροια, την άλλη τον πουλούσε σε επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη και την επομένη στον επί τρία χρόνια χρηματοδότη του από το Βέλγιο.

2. Αλήθεια είναι δυνατόν κ. Σαββίδη, κ. Αλαφούζο, κ. Μπελεβώνη, κ. Καλπατζίδη, κ. Πουρσανίδη, κ. Πανουργιά να σας εκπροσωπεί ο Μπέος των τρυπημένων τιμολογίων του Πανιωνίου, των δύο διαλύσεων του Ολυμπιακού Βόλου, o άνθρωπος που μετέτρεψε την Πύδνα Κίτρους σε Βόλο και θέλετε να καθίσει να μιλήσει μαζί σας για κεμτρική διαχείριση κανένας σοβαρός συνομιλητής;

Με τον ΝΠΣ Bόλος και με την Ξάνθη θα δημιουργηθεί το επόμενο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;»

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα