×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κούγιας – Θωμαΐδης: Τα είπαν ραδιοφωνικά, σα να μην τρέχει τίποτα!


    Κώστας Λάππας

Κούγιας – Θωμαΐδης: Τα είπαν ραδιοφωνικά, σα να μην τρέχει τίποτα!


Λες και δεν… τσακώθηκαν ποτέ.

Κυριάκος Θωμαΐδης και Αλέξης Κούγιας είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση στην ραδιοφωνική «έφεση» στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

Μετά τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων επί σειρά εβδομάδων, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δέχθηκε να συνομιλήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο και να αναλύσουν τις εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Κούγιας επεσήμανε για ακόμα μία φορά την πρόθεση του να μείνει στη διεκδίκηση της προεδρίας της Super League 1, μολονότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε βέβαιος για τις ικανότητες του και επεσήμανε ότι είναι ο μόνος που προτείνει λύσεις σε όλα συνέδρια και πολλοί είναι αυτοί που του ζητούν να θέσει υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες.

«Απόλυτα φαβορί το παίζω. Έχω τις δικές μου αξίες και γνωρίζω τι μπορώ να κάνω. Αυτό το γνωρίζουν και οι συνάδελφοί μου, που το βλέπουν στο Δ.Σ. και μαθαίνουν από μένα. Η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι διακοσμητική και θα γίνει ότι έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση με την UEFA.

Μου έκανε την τιμή η UEFA και με ιδιωτική πτήση πήγα στην έδρα της UEFA. Μου εξήγησαν το πλάνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μου μίλησαν για πρόσωπα και καταστάσεις. Θα μείνω μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Super League».

Μπουτσικάρης VS Κούγιας: Ο επόμενος πρόεδρος της Super League

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα


Τελευταία Νέα