×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μόρας: «Δώστε ζωή σε όποιον έχει ανάγκη»


Sportime Team

Μόρας: «Δώστε ζωή σε όποιον έχει ανάγκη»


Ο Βαγγέλης Μόρας διανύει μία πολύ ιδιαίτερη και συγκινησιακή περίοδο, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΛ έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον αδερφό του, τον οποίο έχει χάσει και μάλιστα φίλησε την πινακίδα «SaveMoras».

Πρόκειται για το ίδρυμα που έχει φτιάξει ο ίδιος για τους δότες μυελού των οστών, το οποίο έχει φτιάξει ο ίδιος για βοηθήσει τα συγκεκριμένα άτομα.

Την επομένη του αγώνα έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του, ενώ τους προέτρεψε να δώσουν ζωή, εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Η ανάρτηση, που ανέβασε ο Βαγγέλης Μόρας, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras.

Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα .

Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras#γινεδοτηςμυελουτωνοστων#savealife #smile #bestrong#keepgoingforward #bepositive».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη ανάρτηση:

View this post on Instagram

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras. Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα . Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras #γινεδοτηςμυελουτωνοστων #savealife #smile #bestrong #keepgoingforward #bepositive

A post shared by Moras Vangelis (@moras_vangelis_) onΤελευταία Νέα