Νικολιάς: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και τύχη»


Βασίλης Μπαντής

Νικολιάς: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και τύχη»


Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και για τον τρόπο που η ομάδα του ισοφαρίστηκε. 

«Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για μεγάλα πράγματα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολιάς της ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πινακάς: «Το γκολ ήταν έμπνευση της στιγμής»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Δώσαμε την ψυχή μας, ήταν δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τρέξαμε πολύ σταθήκαμε καλά. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, κινδυνέψαμε σε δύο-τρεις στιγμές λόγο της ποιότητας του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και λίγο τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα, ήμασταν δέκα δευτερόλεπτα πριν την μεγάλη νίκη αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ.

Δεν τα παρατάμε, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μέσα το κεφάλι και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για μεγάλα πράγματα. Αλλά με ταπεινότητα και όχι το μυαλό έξω από το κεφάλι.

Για την συνέχεια: «Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν κερδίζαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε και τις νίκες»

Για την διακοπή και την δουλειά: «Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες είμαστε μια γροθιά και θα παλέψουμε»

Για την ως τώρα βαθμολογική συγκομιδή: «Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά αυτό είναι στα πόδια μας να το διορθώσουμε. Είναι κρίμα αυτή η νοοτροπία και αυτή η ομάδα να μην έχει αποτέλεσμα βαθμολογικό».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news