×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ λόγω Ντέλετιτς


    Κώστας Λάππας

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ λόγω Ντέλετιτς


Μπελάδες για την ΑΕΛ, με τον Μίλος Ντέλετιτς να είναι το πρόσωπο που την βάζει σε περιπέτειες.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υποχρεώνει την «βυσσινί» ΠΑΕ να εξοφλήσει άμεσα τον πρώην ποδοσφαιριστή της υπό την απειλή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον πίνακα της Super League.

Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής δικαίωσε τον Σέρβο ποδοσφαιριστή στην προσφυγή που είχε καταθέσει και πλέον, η ΑΕΛ καλείται να καταβάλει τα οφειλόμενα εντός τριών ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ το κλίμα για τον Μποριβόγιε Ρίστιτς

Με απόφαση που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (31/10), το Διαιτητικό υποχρεώνει τους «βυσσινί» να εξοφλήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή τους αλλιώς θα τους επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης προς αυτήν, της απόφασης.

Ντέλετιτς: Η ανακοίνωση του Διαιτητικού

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μίλος ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ (MILOS DELETIC) του ΜΙΟΜΙΡ (MIOMIR), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό (i.) της 287/2019 τελεσίδικης γι’ αυτήν απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. και (ii.) της 102/2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. (με τριμελή σύνθεση), την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα