×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ψάχτηκε για Σιαμπάνη η ΑΕΛ


    Nίκος Μαρκάτος

Ψάχτηκε για Σιαμπάνη η ΑΕΛ. Η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον 20χρονο Μάριο Σιαμπάνη.


Η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον 20χρονο Μάριο Σιαμπάνη. Ποιοι οι λόγοι που έκανε πίσω.

Αρκετά δραστήρια ήταν η ΑΕΛ τη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε. Έψαξε για παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις με αποτέλεσμα να είναι και πολλά τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

Μία από τις θέσεις που εξετάστηκαν αρκετές περιπτώσεις ήταν αυτή του τερματοφύλακα. Το Sportime αποκάλυψε την περίπτωση του Άλεξ Κράνινξ της Μόλντε, η οποία χάλασε γιατί οι Νορβηγοί τον έδιναν δανεικό για έξι μήνες και όχι για 1,5 χρόνο, ενώ ακριβώς το ίδιο συνέβη και με έναν ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Επίσημο, δυνάμωσε με την απόκτηση του Τόρζε

Ο λόγος για τον Μάριο Σιαμπάνη του Ολυμπιακού. Ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους στη θέση του στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη ηλικία, είχε παραχωρηθεί το καλοκαίρι δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εκεί δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην Α’ ομάδα παρά μόνο στις ρεζέρβες και το αποτέλεσμα ήταν να «σπάσει» ο δανεισμός του τον Ιανουάριο.

Η ΑΕΛ κοίταξε την περίπτωσή του, αλλά μόλις ενημερώθηκε πως ο Ολυμπιακός προτιμάει να τον δώσει για 6 μήνες, έκανε πίσω. Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς για παράδειγμα, που έκανε το δρομολόγιο από τον Πειραιά στη Λάρισα, θα μείνει για 1,5 χρόνο στη θεσσαλική πόλη.

Υπήρξε, πάντως, και δεύτερος λόγος για να χαλάσει το deal. Στις αρχές του Ιανουαρίου ο Σιαμπάνης τραυματίστηκε στο γόνατο και διαπιστώθηκε τελικά πως πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Γι’ αυτό επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ώστε να κάνει την αποθεραπεία του στο κλαμπ που ανήκει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα