Κέρκυρα: Τι έκανε έξαλλους τους παίκτες


Νίκος Μαρκάτος

Κέρκυρα: Τι έκανε έξαλλους τους παίκτες


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Κέρκυρα τον τελευταίο καιρό. Και τα αίτια είναι συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε το Sportime.gr

Στο φύλλο της Τρίτης (19/3) το Sportime δίνει και συνέχεια σε όσα γίνονται στο νησί. Προπόνηση δεν έγινε ούτε τη Δευτέρα (18/3). Οι «κυανέρυθροι» κοντεύουν να συμπληρώσουν μια βδομάδα χωρίς προπονήσεις, αφού η διοίκηση τούς οφείλει χρήματα που δεν δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει.

Μετά το ρεπό της Κυριακής (17/3), οι παίκτες πήγαν χθες στο γήπεδο, μίλησαν με τη διοίκηση, αλλά αποχώρησαν αρνούμενοι να γυμναστούν. Τι τους τρέλανε; Μέλος της διοίκησης τούς ενημέρωσε ότι αύριο, Τετάρτη, θα μοιραστεί το ποσό των 22 χιλιάδων ευρώ. Νούμερο, βέβαια, που αντιστοιχεί σε… ψίχουλα, αφού οι οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεπερνούν τα 200 χιλιάρικα!

Δείχνοντας καλή διάθεση, οι αρχηγοί ζήτησαν τη λίστα για να δουν πώς θα μοιραστούν τα χρήματα, αλλά η πρόσθεση δεν έβγαινε! Τα 22 χιλιάρικα έγιναν 20, άπαντες εκνευρίστηκαν και αποχώρησαν. Στα αποδυτήρια επικρατεί αναβρασμός, κάποιοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν άλλο υπομονή, αν και το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και σκέφτονται να την «μπουμπουνίσουν» την προσφυγή.

Για ορισμένους είναι μονόδρομος, αφού δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για το νοίκι. Και έχουν και παιδιά!

ΛΕΙΨΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Κάποιος έλλειπε από την αποστολή που ταξίδεψε προ ημερών στην Κρήτη για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η απουσία ήταν από το τεχνικό τιμ και τους στενούς συνεργάτες του Νίκου Αναστόπουλου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν ταξίδεψε στην Κρήτη, λόγω των οφειλών, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χρήστος Βάσσαλος, ο οποίος επέστρεψε στους «Φαίακες» με την πρόσληψη του «Αλενατόρε».


Sportime Extras