Μεταγραφές και ανανεώσεις στην Κέρκυρα


Ο σχεδιασμός της Κέρκυρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μετά την συμφωνία με τον Δημήτρη Σπανό, η διοίκηση ξεκίνησε την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Οι “Φαίακες” ανακοίνωσαν την Πέμπτη (5/7) την απόκτηση του 23χρονου στόπερ Δημήτρη Θεοδωράκη από την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα επόμενα τρία χρόνια.

thee2

Επίσης, την προώθηση από την Κ20 του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Παναγιωτίδη και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ.

pann2

Τέλος, οι Σπύρος Σπίνουλας, Γιάννης Ιωάννου, Νίκος Κρητικός και Ντα Σίλβα Ινάσιο (δανεισμός) ανανέωσαν την συνεργασία τους προς επιβεβαίωση του Sportime και θα αποτελέσουν τα δυνατά “όπλα” του Σπανού, εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει η Κέρκυρα για επιστροφή στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στην ανανέωση των συμβολαίων των παρακάτω ποδοσφαιριστών προχώρησε η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και συγκεκριμένα αυτο του Σπύρου Σπίνουλα, του Γιάννη Ιωάννου και του Νίκου Κρητικού για 2 χρόνια, καθώς και την ανανέωση δανεισμού του 20χρονου βραζιλιάνου Da Silva Inacio Queven που αγωνιζόταν στην Desportiva Guarulhos – Βραζιλίας για 3 χρόνια

Επίσης προχώρησε στην απόκτηση για 3 χρόνια του 23χρονου σέντερ μπακ Θεοδωράκη Δημήτρη που έμεινε ελεύθερος απο την Αναγέννηση Καρδίτσας και του 20χρονου στόπερ Παναγιώτη Παναγιωτίδη απο την Κ20 της ομάδας μας που επίσης υπέγραψε για 3 χρόνια».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras