×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΕ Κέρκυρα: «Μην απαξιώνεται το πρωτάθλημα»


Sportime Team

ΠΑΕ Κέρκυρα: «Μην απαξιώνεται το πρωτάθλημα»


Οι πιέσεις του Βασιλειάδη για λιγότερες ομάδες στην Super League, έχει φέρει την αντίδραση των συλλόγων στην Football League. Κυρίως οι ομάδες που κυνηγούν την άνοδο, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την μείωση των ομάδων που θα κερδίζουν μια θέση στην μεγάλη κατηγορία.

Μία από αυτές είναι και η Κέρκυρα, η οποία σε επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, τόνισε πως με το να ανεβάσουν μόνο μία ομάδα, αντί για δύο, από το φετινό πρωτάθλημα της Football League, μόνο απαξίωση θα φέρει στο άθλημα.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Το Δ.Σ. της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και ο πρόεδρος Γεώργιος Ζαρκάδας απευθύνει έκκληση στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο της κ. Γραμμένο να κάνει αποδεκτή την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE, για την άνοδο των δυο πρώτων ομάδων της τελικής βαθμολογίας στην SUPER LEAGUE .

Ένα πρωτάθλημα με μια θέση ανόδου δεν μπορεί να σταθεί και χρειάζεται να υπάρξει σεβασμός στην Football League και τον κομβικό ρόλο που έχει στο χάρτη του ποδοσφαίρου. Θεωρούμε ότι η θέση της Football League (η οποία εκφράζει και το σύνολο των ομάδων που απαρτίζουν την κατηγορία) για απευθείας άνοδο δύο ομάδων στην Super League και υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από αυτήν, είναι η μόνη θέση που μπορεί να σταθεί και να δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα μας.

Το σενάριο με την άνοδο μόνο μιας ομάδας – αν επιβεβαιωθεί –θα οδηγήσει στην απαξίωση του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να πάρουν – έστω και την ύστατη ώρα – την απόφαση που πρέπει».

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras