Μέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στην Κέρκυρα. Ο Γιώργος Σπανός θα έχει την τελική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και αφού ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο ίδιος για να μη χάσει χρόνο, έχει αρχίσει ήδη να μιλάει με παίκτες. Ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι ο Σάββας Σιατραβάνης. Έχουν συνεργαστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον θέλει και στην Κέρκυρα.

Δεν είναι εύκολο, όμως, να τον πείσει. Αρχικά ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν έχουν γίνει συζητήσεις για να αποχωρήσει. Φαίνεται, μάλιστα, στη Ριζούπολη να το έχουν ξανασκεφτεί για το μέλλον του. Εάν φύγει, πάντως, αναμένεται να μπουν σφήνα και ομάδες της Super League.

Από εκεί και πέρα, αρέσει και ο Παναγιώτης Παϊτέρης στους Φαίακες. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έκανε αρκετά καλή σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας και στο νησί θα τον ήθελαν για δεύτερο πίσω από τον Φώτη Κουτζαβασίλη.

Παρεμπιπτόντως, όλα δείχνουν πως ο τελευταίος θα μείνει όπως και οι Σπίνουλας, Ιωάννου, Αναστασίου, Κόντος, Ζορμπάς, Κρητικός, Ινάσιο και Γεωργακόπουλος. Γίνεται, μάλιστα, προσπάθεια να πειστεί και ο Γεωργίου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε.