ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποχώρησαν Καστιγέχος και Αλίβοντιτς

Δύο ακόμα λύσεις συμβολαίων στον Απόλλωνα Σμύρνης, συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα
Αποχώρησαν Καστιγέχος και Αλίβοντιτς

Αποδεσμεύσεων συνέχεια στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Γκονζάλο Καστιγέχος και Ένβερ Αλίβοντιτς προς επιβεβαίωση του Sportime. Aμφότεροι δεν ικανοποίησαν με την εικόνα τους και χαιρέτησαν. Ο Αργεντινός φορ κατέγραψε 19 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε σε δύο μόλις παιχνίδια.

Έτσι οι αποχωρήσεις έφτασαν τις πέντε, αφού προηγήθηκε το τέλος της συνεργασίας με τους Ανιέτε, Ελμπάζ και Μάατσεν. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και άλλες αποδεσμεύσεις, μιας και θα αλλάξει αρκετά το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Γκονζάλο Καστιγέχος και Ένβερ Αλίβοντιτς. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχώρησαν Καστιγέχος και Αλίβοντιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.