Απόλλων Σμύρνης: Αρνητικός σε κρούση ο Παπαδόπουλος


    Νίκος ΜαρκάτοςΤα συμβόλαια είναι για να «σπάνε» και ο Απόλλων Σμύρνης το… τηρεί αυτό. Είχαν προηγηθεί και άλλοι, το έκανε και με τον Μπάμπη Τεννέ. Ο 65χρονος τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στις 26 του περασμένου Νοέμβρη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ματζουράκη, υπογράφοντας συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο. Ο τέταρτος που έκατσε στην άκρη του «κυανόλευκου» πάγκου μετά τους Ισμαελ, Μοντεαγούδο, Ματζουράκη.

Ο 1,5 χρόνος του Τεννέ, έγινε…. 3,5 μήνες, αφού πριν από μια εβδομάδα απολύθηκε. Ενα «διαζύγιο» που θα είχε βγει πολύ νωρίτερα, αν είχε πει το «ναι» ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δέχθηκε κρούση από Ριζούπολη μεριά πριν ακόμα «βγει» ο Ιανουάριος, αλλά σε εκείνη τη χρονική περίοδο και με νωπό το μελάνι από το συναινετικό του «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ δεν ήθελε να πιάσει άμεσα δουλειά.

Ετσι, λοιπόν και αφού ο «Παπ» πήρε τον χρόνο του να το σκεφτεί, αλλά δεν άλλαξε γνώμη, ο Μονεμβασιώτης αποφάσισε να απομακρύνει τον Τεννέ, από τον οποίο είχε πολλά παράπονα, όσον αφορά τη διαχείριση του ρόστερ κυρίως. Παίκτες όπως ο Ναζλίδης και ο Γαρουφαλλιάς βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας με την αιτιολογία, ότι δούλευε την ομάδα για την επόμενη χρονιά και τη Football League!

Oι καθημερινές… σταγόνες στο ποτήρι της υπομονής, ήρθαν και ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο Τεννές αποτελεί παρελθόν, ο Απόλλων Σμύρνης έχει στο τιμόνι του προσωρινά τον Βελέντζα και ο επόμενος αναζητείται. Μπορεί να είναι και ο Παπαδόπουλος. Το καλοκαίρι θα δείξει!