Απόλλων Σμύρνης: Το νέο -χωρίς ρήτρα- συμβόλαιο του Ιωαννίδη


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Το νέο -χωρίς ρήτρα- συμβόλαιο του Ιωαννίδη


Τον ήθελε και τον κράτησε… Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε καλά αντανακλαστικά και μέσα σε λίγες μέρες «τελείωσε» την υπόθεση του Νίκου Ιωαννίδη παρά τις πιέσεις που υπήρχαν από το εξωτερικό.

Μπορεί η Μεζόκοβεσντ να πλήρωνε τη ρήτρα αγοράς του, μπορεί να του προσέφερε καλύτερο συμβόλαιο, όμως, ο παίκτης ψήφισε Ριζούπολη. Θεώρησε πως θα είναι καλύτερο για εκείνον να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Απόλλων Σμύρνης τον βοήθησε, άλλωστε, στο restart στην καριέρα του και εάν συνεχίσει έτσι ο 26χρονος φορ φέτος, το καλοκαίρι δεδομένα θα προκύψουν προτάσεις.

Οι Ούγγροι δεν ήταν η μοναδική ομάδα που χτύπησε την πόρτα του. Υπήρξε ενδιαφέρον ακόμα και από εξωτερικά πρωταθλήματα (πχ Νότια Κορέα). Για εκεί δεν ήταν θετικός ο Ιωαννίδης. Προ ημερών αποκαλύψαμε την πρόθεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να τον «δέσει» αναπροσαρμόζοντας τις απολαβές του και αυτό συνέβη. Την Τρίτη (12/1) έπεσαν οι υπογραφές και αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο συμβόλαιο δεν μπήκε και ρήτρα. Οποιαδήποτε ομάδα θέλει το καλοκαίρι τον Ιωαννίδη, θα πρέπει να μιλήσει με τον Απόλλωνα. Εάν, πάντως, τότε φτάσει μία πρόταση υπερδιπλάσια της τωρινής που υπήρξε, όλα θα είναι ανοιχτά.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Ιωαννίδη έως τις 30/6/2022».


Sportime Extras