×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση σε Ντουρμισάι, αλλά…


    Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση σε Ντουρμισάι, αλλά…


Μπορεί ακόμη να μη γνωρίζει τον προπονητή που θα έχει την επόμενη σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης και τυπικά την κατηγορία που θα αγωνίζεται, όμως, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Άπαντες στη Ριζούπολη πιστεύουν ότι την επόμενη χρονιά θα είναι στη Super League 1, ενώ στο θέμα του προπονητή θα υπάρξουν εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα. 

Ένα πρώτο σκανάρισμα στην αγορά έχει γίνει. Ο Απόλλων Σμύρνης θα χρειαστεί μία… ενδεκάδα μεταγραφές. Σε πρώτη φάση καίγεται για συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτή του τερματοφύλακα, αλλά παρακολουθεί και άλλες περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών είναι του Φιορίν Ντουρμισά, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στον Άρη. Κρούση έχει ήδη γίνει στον Αλβανό επιθετικό. Η απάντηση που πήραν, όμως, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ήταν η επιθυμητή.

Υπάρχουν και άλλες ομάδες της Super League 1 που θέλουν πολύ τον 23χρονο επιθετικό, αλλά εκείνος σε πρώτη φάση δεν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Γνωρίζει πως στον Ολυμπιακό δεν θα βρει χώρο και η επιθυμία του είναι να φύγει εκτός συνόρων. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, έγινε και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν πήγε στην Μπέβερεν. Από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, πάντως, λόγο έχει και η ομάδα στην οποία ανήκει. Το αρνητικό για τον Απόλλωνα είναι πως δεν έχει τόσο καλό δίαυλο επικοινωνίας με τους Πειραιώτες.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα