Απόλλων Σμύρνης: Κρούση σε Πάβελς Στέινμπορς


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση σε Πάβελς Στέινμπορς


Τυπικά περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατηγορία που θα αγωνίζεται για να κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις. Ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης γνωρίζοντας ότι θα παίζει στη Super League 1 τη νέα σεζόν προχωράει το πλάνο του. Δεν γίνονται απλά επαφές, αλλά με κάποιους ποδοσφαιριστές η συμφωνία είναι κλεισμένη σε προφορικό επίπεδο.

Ο Πάβελς Στέινμπορς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αποτελεί, όμως, μία από τις επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Απόλλων Σμύρνης του έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα και περιμένει.

Για τη συγκεκριμένη θέση στη Ριζούπολη αναζητούσαν βασικό κίπερ με αρκετές παραστάσεις. Από την εγχώρια αγορά δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο και γι’ αυτό εδώ και αρκετό καιρό σκάναραν διάφορες περιπτώσεις που τους προτείνονταν.

Ο Πάβελς αγωνιζόταν στην Άρκα από το 2016 έχοντας περισσότερα από 100 ματς. Τον Ιανουάριο, μάλιστα, επέκτεινε και το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα, αλλά εκείνη υποβιβάστηκε. Γι’ αυτό και πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει. Πριν πάει στην Πολωνία είχε αγωνιστεί για έναν χρόνο στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Γκόλντεν Άροου και Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Στα 34 χρόνια του έχει αγωνιστεί 12 φορές με την εθνική Λετονίας, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο στην Άρκα. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 ματς και κράτησε απαραβίαστη την εστία του έξι φορές.


Sportime Extras