×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση στον Πλιάτσικα


    Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Κρούση στον Πλιάτσικα. Καταλαβαίνει ο καθένας πως αυτή τη στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης...


Καταλαβαίνει ο καθένας πως αυτή τη στιγμή ο Απόλλων Σμύρνης περιμένει να μάθει την κατηγορία στην οποία θα παίζει. Υπάρχει, όμως, αισιοδοξία πως η άνοδος θα έρθει. Ειδικά εάν γίνουν τα μπαράζ, καθώς η Ξάνθη στην ουσία δεν έχει παίκτες.

Ενημερώσαμε προ ημερών πως ο Απόλλων Σμύρνης κάνει κανονικά προπονήσεις. Θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Ωστόσο, ταυτόχρονα αναγκάζεται να κάνει και κάποιες επαφές για την επόμενη μέρα.

Δεν γίνεται να περιμένει να εξασφαλίσει την άνοδο στις 29 Αυγούστου και να αρχίσει στη συνέχεια τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές, όταν η Super League 1 θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να λένε σε όλους ότι πρέπει να κάνουν υπομονή ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο, αλλά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιχειρούν να κρατούν «ζεστές» διάφορες περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών είναι ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο 32χρονος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στη Λαμία. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τους Φθιώτες για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τα τηλέφωνα από Ριζούπολη έπεσαν και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και πέρυσι είχαν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον παίκτη τελικά να παραμένει στη Λαμία. Προσεχώς θα φανεί εάν φέτος το story θα είναι διαφορετικό.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα