×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Σμύρνης: Μαγνητική ο Κότσαρης – Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Μαγνητική ο Κότσαρης – Δείπνο παρέθεσε η διοίκηση


Την πρώτη του εντός έδρας ήττα για τη φετινή σεζόν γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης την Τετάρτη (21/10) πληρώνοντας ουσιαστικά το πολύ κακό πρώτο του ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά, θα μπορούσε θεωρητικά να έχει φτάσει στην ισοφάριση, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Μέσα σε όλα υπήρξε και μία απώλεια. Ο Κότσαρης τραυματίστηκε και την Πέμπτη (22/10) υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματά του αναμένονται την Παρασκευή (23/10) ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού. Φαίνεται, όμως, πως στο ματς που έρχεται με τη Λαμία το πιο πιθανό είναι ο Απόλλων Σμύρνης να παραταχθεί με τον Βεράλστ κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα, δείπνο παρέθεσε η διοίκηση στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος, η επιστροφή στις νίκες την Κυριακή (25/10). Κομβικό το παιχνίδι, αφού αντίπαλος είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Ενδεχομένως να υπάρχει και ένα επιπλέον κίνητρο λόγω του επεισοδιακού διαζυγίου με τον Μπάμπη Τεννέ και την προσφυγή που κατέθεσε ο τελευταίος.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras